Android SDK




Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1,334

    Thumbs up Phone is asking for APN settings for AT&T? - what you say T-Mobile MyTouch 3G ?







    Just got a My Touch that is Unlocked and want to use it on my AT&T data plan. It wont go into the phone until it has the APN settings. Any clue as to what they are for AT&T?


  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    9,020

    Thumbs up Phone is asking for APN settings for AT&T? - what you say T-Mobile MyTouch 3G ?




    Got these settings from another user. Worked for my unlocked touched. Edge only however.

    This would allow you to use the AT&Ts EDGE to activate your mytouch. I just got my mytouch working on AT&T. When you are at the click to start screen, press Menu to access the APN. Create a new one and use these settings.

    Name: AT&T
    APN: wap.cingular
    proxy: <Blank>
    port: <Blank>
    username: wap@cingulargprs.com
    password: CINGULAR1 (case sensitive)
    Server: <Blank>
    MMSC: http://mmsc.cingular.com
    MMS Proxy: wireless.cingular.com
    MMS Port: 80
    MCC: 310
    MNC: 410
    APN Type: <Blank>


Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 04-17-2012, 03:52 AM
  2. T-Mobile MyTouch 4G view - Flip for Speaker settings
    By Android-Android in forum T-Mobile
    Replies: 4
    Last Post: 04-05-2012, 02:55 PM
  3. MMS issues/settings?? - what you say T-Mobile MyTouch 4G ?
    By Android-Technician in forum T-Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 04-05-2012, 02:27 PM
  4. Phone Settings - Android and T-Mobile MyTouch 4G
    By ..:Solution:.. in forum T-Mobile
    Replies: 7
    Last Post: 04-01-2012, 12:21 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 03-31-2012, 11:27 PM

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts